vineri, 31 august 2012

Tabără de vară în Parohia "Sfânta Treime" Ungheni




Treizeci de copii din Parohia Greco-catolică “Sfânta Treime”din localitatea Ungheni  Protopopiatul Târgu Mureş au participat în perioada 28 iulie -28 august la o Tabăra organizată cu tema " Curcubeul Prieteniei" .În fiecare zi de joi a săptămânii, copiii au avut parte de un program special care presupune activităţi culturale, sportive şi recreative.
În această perioadă a existat  un  program liturgic şi activităţi culturale, muzică bisericească, pictură, recitare şi interpretare de poezie şi diferite concursuri culinare, precum şi activităţi sportive şi de divertisement'.
În ultima zi din acest program ,tinerii împreună cu Pr.Lucian,d-na preoteasă Ramona ,însoţitorii de grup si animatorii au mers la Complexul Apollo Wellness Club din localitatea Sângeorgiu de Mureş unde au petrecut un timp de relaxare şi de plăcută ambianţă.
Mulţumim Bunului Dumnezeu pentru frumosul timp pe care l-am petrecut cu toţii şi îl rugăm să ne ajute,să ne dea sănătate ca să putem ca şi în anul viitor sa ne  întâlni sub acelaş "Curcubeu al Prieteniei".

d-na preoteasă Ramona-Elena Dudaş

Niciun comentariu: