miercuri, 14 noiembrie 2012

Moaştele Sfinţilor Apostoli la Ungheni

Luni 12.noiembrie.2012 , cu binecuvântarea Preafericiei Sale Cardinal Lucian Mureşan , au fost aduse de catre Părintele Protopop Canonic Dan.L.Fodor în biserica noastră Moaştele celor 12 Apostoli şi ucenici ai Mântuitorului nostru Isus Cristos şi moaştele Sfântului Evanghelist Marcu.
După procesiunea de aducere în biserică a sfintelor moaşte s-a celebrat Sfânta Liturghie la care a participat pe langă Preotul paroh Lucian Dudaş un sobor de preoţi format din Pr.Protopop Can.Dan.L.Fodor , Parintele Protopop de Iernut Alexandru Lobonţiu , Parintele Comes Virgil,Comes Ovidiu si Parintele Vasile Iagăr , urmată mai apoi de Litania Tuturor Sfinţilor. Răspunsurile la Sfânta liturghie au fost date de corul Parohiei noastre. În timpul pelegrinării numeroşilor credincioşi la Sfintele Moaşte , cântareaţa de muzică populară d-na Maria Moldovan a adus laudă lui Dumnezeu prin frumoasele pricesne culese de dânsa de pe meleagurile mureşene.
Fiecare participant la aceasta înălţătoare seară s-a întors  plin de emoţie şi evlavie , cu speranţă în suflet la casa sa , mulţumindu-i lui Dumnezeu şi sfinţilor Apostoli pentru toate harurile primite.

Mai multe poze aici:POZE CU EVENIMENTE DIN PAROHIE

Niciun comentariu: